La Torre dels Til·lers

Girona / Salas

♯ Monumentos historicos № 0 ☺ 250-750

Actualizado hace 10 meses

Logo de La Torre dels Til·lers
♥ 585

Popularidad de La Torre dels Til·lers.

LA TORRE DELS TIL·LERS

…és una esplèndida torre d’estil modernista. Situada en una excel·lent ubicació, al bell mig de la baixa Garrotxa, a la Vall d’Hostoles, està rodejada d’una gran i bellíssima zona de boscos que la fan centre d’un magnífic paratge.

La finca es distingeix pels seus jardins plens d’arbres centenaris i per la torre de l’edificació que dóna nom al restaurant.

Totes les celebracions que organitzem tenen un estil propi que les caracteritza. Fem que cada banquet, amb l’ajuda d’un ampli equip de col·laboradors i prestigiosos professionals, tingui vida pròpia, garantint el màxim nivell de tot allò que el client ens demana.

Aquest, disposa d’un saló, idoni per a celebracions nombroses, amb una capacitat de fins a quatre-cents persones. La qualitat de la nostra cuina mediterrània i autòctona, així com el nostre millor servei, garanteixen l’èxit de les més altes expectatives dels nostres clients.

Restaurant exclusiu. Obert per encàrrecs: grups, banquets…

____________________________________________________________________

LA TORRE DELS TIL·LERS

…es una espléndida torre de estilo modernista. Situada en una excelente ubicación, en medio de la baja Garrotxa, en el Vall d'Hostoles, está rodeada de una gran y bellísima zona de bosques que la hacen centro de un magnífico paraje.

La finca se distingue por sus jardines llenos de árboles centenarios y por la torre de la edificación que da nombre al restaurante.

Todas las celebraciones que organizamos tienen un estilo propio que las caracteriza. Hacemos que cada banquete, con la ayuda de un amplio equipo de colaboradores y prestigiosos profesionales, tenga vida propia, garantizando el máximo nivel de todo lo que el cliente nos pide.

Éste, dispone de un salón, idóneo para celebraciones numerosas, con una capacidad de hasta cuatrocientos personas. La calidad de nuestra cocina mediterránea y autóctona, así como nuestro mejor servicio, garantiza el éxito de las más altas expectativas de nuestros clientes.

Restaurante exclusivo. Abierto por encargos: grupos, banquetes…

Indicaciones Ampliar mapa

Planes d'Hostoles, Les (Girona)
Torre dels Til·lers
17172

Video de la sala

Tipos de música de la sala


Programación

No hemos encontrado ningún concierto o evento musical en este recinto.


Archivo